Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/03: Let's brunch!

foodies 3
Schrijf een review

Snel overzicht

  • De eerste voorjaarsrecepten
  • Inspiratie voor Pasen
  • Powerpiepers op het menu
  • Rabarber, omelet, muffins en meer
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,45
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Klaar om aan de slag te gaan met de eerste voorjaarsgerechten uit foodies maart? We schuiven met zijn allen aan voor een feestelijke brunch, we bakken de beste omeletten, we verrassen onze gasten met versgemaakte muffins en het toetje is een mascarponetaart met gekonfijte sinaasappel. Om Pasen te vieren, of omdat je gewoon van het ontluikende voorjaar wil genieten. Aan tafel!

    Puike piepers

    Power to the pieper! Je hoort het overal om je heen. Aardappels geen onderdeel meer van onze dagelijkse kost? Wel als het aan foodies ligt. Maak je klaar voor een come back van deze oer-Hollandse trots. Ovenaardappels in alle kleuren, aardappelwokkels met pittige ketchup, frietjes met sanshopeper, reken maar dat aardappels in no time weer een vast plekje in je weekmenu veroveren.

    Muffins en omelet

    Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn met lekker inspiratie voor de paasdagen. Bereid jezelf voor met foodies' kookschool omelet en de basis voor de perfecte muffin. Voor de brunch staat onder andere brioche met citrusboter, kalkoenburgers en karnemelkpannenkoekjes met mango op het menu. Wie nodig jij uit?

    En verder...

    ...rookt, droogt en pekelt redacteur Anne een dag mee met de jongens van Lepelboom. Ouderwets conserveren doe je zo! We maken vijf comfy ovenschotels en het is weer tijd voor rabarber! Foodieskok Willem vertelt over tremperen en konfijten, Hans Offringa is gek op whiskey en Tony Kitous van Comptoir Libanais steekt ons aan met zijn liefde voor de Libanese keuken. We krijgen een voorproefje uit zijn kookboek, inclusief Tony's favoriete recepten.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/03: Let's brunch!

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!

    Nog meer interessante producten: