Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/8: around the world

foodies 8 cover
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Zinderend Zuid-Amerika
  • Eten uit alle windstreken
  • Bak je eigen platbrood
  • Vang de zomer in salades
Full description

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Kom je geïnspireerd van je vakantie terug, sta je te popelen om nog te gaan of kies je deze zomer voor zomer uit eigen keuken? Met het augustusnummer van foodies lacht het avontuur je tegemoet. Bak die pizza arrabiata die je op dat zonnige terras in Napels at, oefen je Spaans met chacarero en andere Zuid-Amerikaanse gerechten of sloof je uit met een bramentompouce en andere fruitigheden uit eigen tuin.

Zinderend Zuid-Amerika

Spaanse en Portugese invloeden vermengen zich met inheemse en Afrikaanse smaken in de swingende chilipeperkeukens van Brazilië, Chili, Argentinië en Peru. Kook met de uitgesproken smaken van ceviche, picanha met chimichurri en chacarero met pebre. En pik onderweg vooral ook de choripan met uien-curtido (dat onweerstaanbare broodje op de cover) mee.

Homemade platbrood & spiesjes

Zo veel landen, zo veel smaken. Een platbrood uit Suriname ziet er in India heel anders uit. Foodieskok Willem laat je stap-voor-stap zien hoe je Surinaamse roti, Indiase naan en Libanees platbrood bakt. Steek intussen de barbecue aan voor een bijpassend spiesje; Japanse yakitori, Indiase kip tikka, Indonesische saté kambing of Turkse shish kebab. Telkens weer anders gegarneerd en gekruid, deze spiesjes brengen de wereld bij je thuis.

En verder...

…combineer de smaken van de zomer in maaltijdsalades. Prachtig om te zien en supersnel gefixt; een zonnig feestje op je bord. Bramen, aardbeien, blauwe bessen en frambozen... maak zoete desserts en tussendoortjes met zomerfruit. Ontdek hoe hoe cognac gemaakt wordt en stil je honger naar foodweetjes en zelfmaaktips met een extra uitgebreide foodnotes.


Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: foodies 2016/8: around the world

Beoordeling
Slecht
Onvoldoende
Gemiddeld
Goed
Zeer goed!