Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/7: zomer in je bol

foodies 2016/7
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Homemade schepijs
  • Gerechten voor naar strand &park
  • De hipste cocktails
  • Ultiem zomerse recepten
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    foodies presenteert: het foodies vakantieboek! Want met het julinummer van foodies zit je de hele zomer geramd met verfrissende drankjes, homemade schepijs, tips voor je moestuin en de beste gerechten om mee te nemen naar strand of park.

    Van je stokje

    Kom maar op met die hittegolf! Want dan is verkoeling in de vorm van ijs, drankjes of frisse hapjes nooit ver weg. Vul de diepvries met homemade schepijs: framboos-dragon, banaan-yoghurt-karamel en pistache-honing, drie bolletjes graag! In foodnotes leer je meteen hoe je er zelf hoorntjes bij maakt. Nog meer verfrissing vind je in vijf recepten met komkommer. Met komkommer-verveinesoep en komkommer-rijstsalade hou je je hoofd koel.

    Caribische vibes

    Kan het je niet heet genoeg? Kom in tropische sferen met de Caribische keuken van Shivi Ramoutar. De in Trinidad geboren foodie deelt onder andere haar recept voor Jamaicaanse runderpasteitjes en een originele piña colada met je. Meer cocktails? We spotten de hipste drankjes van 2016 voor je. Impress your friends met een rozen-vermoutcocktail of zet ze in vuur en vlam met een gin-sinaasappelcocktail met chilipeper.

    En verder...

    …bezochten we de Dieneke Klompes bijzondere moestuin in Zeeland en namen er handige moestuintips voor je mee. Nadia kookt haar favoriete zomerkost, van Vietnamese mangosalade met gamba's tot Spaanse koude knoflooksoep. Basilicum is deze zomer onze BFF, alleen al de geur van het koningskruid doet je denken aan warme, mediterrane zomers. Tover met snelle en handige meeneemgerechten in een mum van tijd de lekkerste gerechten uit de keuken, zodat je zo lang mogelijk in de zon kunt blijven lummelen. Willem laat in zijn kookschool zien hoe je zomerfruit nog zoeter maakt door te pocheren, suikeren en konfijten.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2016/7: zomer in je bol

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!