Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/6: barbecue!

foodies 2016/6 cover
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Smokey smaken van de BBQ
  • Nieuwe oogst van eigen bodem
  • Koken met fleurige bloemen
  • Volop visrecepten
Full description

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5,95
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Smokey smaken van de barbecue en versgeplukte, knapperige blaadjes. In juni eten we in én uit de tuin. Het juninummer van foodies staat bol van de barbecuerecepten en -tips. We koken bovendien met het beste van het spiksplinternieuwe zomerseizoen.

Tuinbarbecue

Zon in het vooruitzicht en zin in een feestje? Steek de barbecue aan! Met gegrilde steak, garnalenspiesjes, hotdogs (zie recept hieronder), salades, marinades en sausjes heb je alles voor een gezellige avond binnen handbereik. We laten je stap-voor-stap zien hoe je klassiekers zoals chicken on a can, pulled pork en saté babi van de grill tovert. Voor het ruigere barbecuewerk zit je bij BBQ-kampioen Jord Althuizen goed. In foodies deelt hij recepten uit zijn boek Smokey Goodness.

Aardbei & asperges

Met aardbei, asperges en de eerste groene blaadjes van eigen bodem is de maand juni is een walhalla voor foodies. Maak klassieke Hollandse asperges, aspergetempura en een knapperige aspergetarte-tatin. Gebruik zalig zoete aardbeien voor aardbeien-roomvlaai (geloof ons, hij is onweerstaanbaar!), een aardbeien-gembermocktail of een frisse parfait. Fans van frisse smaken koken deze maand met groene blaadjes en maken een raapstelensalade met radijs of een tosti met vijg en waterkers.

En verder...

…Kreeft is koning in visrestaurant De Oesterput aan de Belgische kust. Het inhouse kreeftenbassin (de oesterput) staat direct in verbinding met de zee. Leer in vier recepten de fijne kneepjes van het kreeft koken. Meer op het gebied van vis: Nadia geeft je visrecepten uit Arabische kuststreken. Van sardineballetjes in tomatensaus tot Tunesische couscous met zachtgestoofde zeewolffilet. Met rozen, viooltjes, anjers en afrikaantjes maak je van elk gerecht een schilderijtje en ze voegen bovendien smaak toe; vijf recepten met bloemen. En zoals altijd, handige recepten voor doordeweeks en snelle toppers voor drukke dagen.


Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: foodies 2016/6: barbecue!

Beoordeling
Slecht
Onvoldoende
Gemiddeld
Goed
Zeer goed!