Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/5: viva Italia

foodies 5-2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Alles zelfgemaakt: Italiaans vanaf de basis
  • Italiaans cityfood
  • De zinderende keuken van Sicilië
  • Volop Italië-tips!
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    De rijke keuken van het noorden, de zinderende smaken van Sicilië of het streetfood van Rome, wij kunnen niet kiezen en dat gaan we dus ook niet doen in deze speciale Italië-uitgave van foodies. Recepten vanuit heel Italië, van eenvoudige klassiekers tot bijzondere variaties daarop, je maakt ze gemakkelijk in eigen keuken.

    7 steden, 7 specialiteiten

    Parkeer je Vespa in een steegje, laad je mandje verse groenten uit en ga in la cucina aan de slag. Maak een foccacia met tomaat en olijven, zoetzure sardientjes, gevulde deegkussentjes met salieboter en geniet van affocato al caffè – koud ijs met warme espresso. Met deze recepten en een klein beetje fantasie waan je je in Turijn, Bari, Rome of Milaan. Zeven fantastische specialiteiten uit zeven sfeervolle steden.

    Italiaans from scratch

    Vaarwel potjes pastasaus en kant-en-klare pesto! Deze Italiaanse toppers maak je vanaf de basis helemaal zelf. Ga langs de visboer voor inktvisjes, vongole en mosselen voor een ongekende zeevruchtenrisotto, draai je hand niet meer om voor een bord verse gnocchi of zelfgemaakte orecchiette. Beleg bruschette met toppings van tomaten, tuinbonen of kalfslevermousse. De succesformule? Kies smaakvolle ingrediënten en kook met liefde, zo zet je altijd een diner per tutti op tafel.

    En verder...

    …laat Nadia zien met Siciliaanse recepten zien hoe avontuurlijk de keuken van het zuiden is. Op het Italiaanse eiland zijn briochebroodjes met ijs ongekend populair, in foodies vind je het recept. We geven je vier manieren om verse artisjokken te bereiden en vijf originele recepten met Italiaanse olijven. Pasta maak je voortaan zelf; culi-queen Janny van der Heijden maakte er een kookboek over en deelt haar favoriete recepten met foodies. We gingen op reis naar de Abruzzen om met eigen ogen de saffraanoogst mee te maken; in foodies lees je het bijzondere verhaal. We sluiten af met de lekkerste toetjes met room, van pavlova met citroenroom tot een semifreddo met amarenakersen.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2016/5: viva Italia

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!