Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/4: goed eten

foodies 4 cover
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Van kop tot staart: goede kip
  • Frisse kiemgroente van eigen vesterbank
  • De beste visrecepten
  • Supergroente! Lekker vega
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Voorjaar! De natuur laat zich weer van zijn groenste kant zien en foodies volgt. In het aprilnummer vind je 60 recepten om lekker, gezond én duurzaam te eten. Ga voor frisse vegarecepten, vul je vitaminevoorraad aan met supergroente, kies voor boerenzuivel of zet een duurzaam gevangen visje op tafel.

    Écht goede kip

    Ga langs bij de boer of de poelier en kies voor scharrelkip. Wij geven je de lekkerste recepten om er optimaal van te genieten. Pocheer kipfilet voor in een frisse groene salade, maak een tortilla met pulled chicken en gebruik het karkas voor een onovertroffen kippenbouillon. Serveer daar vervolgens je Thaise wontons met een vulling van kipgehakt in. En ben je fan van kippenlevertjes? Maak er een traditioneel Surinaams broodje mee. Zo haal je alles uit je kip!

    Van Hollandse bodem

    Quinoa, zilte aardappels en geitenvlees. Laat je verrassen door bijzondere producten die 'gewoon' uit Nederland komen. Op Texel teelt Marc van Rijsselberghe groente op de zilte zeegrond. Redacteur Anne hielp een dagje mee op een geitenboerderij in de Achterhoek. Met Hollandse quinoa maken we een knapperige ontbijtgranola. Laat nog dichter bij huis – op je eigen vensterbank – verse kiemen groeien. Gebruik ze op frisse zalmceviche, een fruitsalade of op een broodje zelfgemaakte paprikaspread.

    En verder...

    …Superfoods? Supergroente! Zeven recepten zonder vlees, met een glansrol voor groente. Zelfgemaakte groentespread op een no-knead-broodje bijvoorbeeld. Foodieskok Nadia zet de vega-lijn door met recepten voor peulvruchten; de Libanese witte bonen in tomatensaus zijn onweerstaanbaar. Bart van Olphen reisde voor zijn nieuwe kookboek de wereld over voor de beste duurzame vis. Zijn recepten voor ansjovis, heek, langoustine en kreeft deelt hij met foodies. Van gort tot granen: goed gevulde, lekkere lentesalades. Bakken doen we deze maand met kwark. Van kwarkbol tot kaneelbrood met kwarkglazuur, allemaal even lekker. En heb je restjes over? Foodieskok Willem laat stap-voor-stap zien hoe je ze verwerkt tot echte smaakmakers en nieuwe gerechtjes.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2016/4: goed eten

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!