Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/12: Superdikke kersteditie

foodies 2016/12: Superdikke kersteditie
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Meer dan 220 pagina's en 100+ kerstrecepten
  • Stylingtips voor een prachtig gedekte tafel
  • Verrukkelijke wijnen & kerstcocktails
  • Etiquetteles van Janny van der Heijden
  • Opmaaktips voor een indrukwekkend gerecht
  • Covertaart: Maak 'm stap voor stap zelf!
Full description

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 8,95
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Ontwaak op kerstmorgen met de geur van zelfgebakken brioche, zet de kalkoen in de oven, maak een wandeling om dennentakjes te verzamelen voor homemade siroop en warm lekker op met een kop koffie en een chocotulband. Van een sprankelend ontbijt tot fancy cocktails in de late uurtjes; met het decembernummer van foodies is het 24/7 kerst.

Lekker gezellig!

Kerst wordt sowieso een feest met lieve vrienden en familie om je heen. En die verwen je met het lekkerste uit eigen keuken. Kook een van vijf menu’s, van basic tot chic en alles ertussenin, of ga voor één spektakelstuk. Een vis in zoutkorst, een tournedos met truffelsaus, of een traditionele kerstkalkoen met vulling. Gerechten waarvoor iedereen een kijkje in de keuken wil komen nemen en die je huis vullen met de de lekkerste geuren. En het fijne is: we leggen je stap-voor-stap uit hoe je te werk gaat.

Baking around the christmas tree

Hij knalt van de cover! Ons eigen winterwonderland, de naked cake met citrusmousse en witte chocolade. Sneeuw of geen sneeuw, met zo’n winterlandschap op tafel is het altijd een witte kerst. Patissier Waldo Weijsenfeld maakte deze prachttaart voor foodies, en laat je precies zien hoe jij hem thuis na kunt maken. Meer zalig zoets: vijf onweerstaanbare tulbanden, van sinaasappel tot kokos en chocolade-kersen, en bijzondere desserts waarvoor je zeker een gaatje overhoudt. Onze favoriet? De Mont Blanc, een Franse topper van meringue en kastanje.

En verder …

Foodies viert een betoverende kerst op het kasteel met onze favo gerechten. Nadia kookt een prachtig vega kerstmenu. Bart van Olphen legt uit hoe je deze kerst een vis op tafel zet. Hoe bereid je rundvlees extra feestelijk? Zeven recepten voor het beste christmas beef. We geven je twaalf suggesties voor bijgerechten en laten je zien hoe je alle gerechten in deze superdikke editie van foodies met elkaar combineert. Extra veel inspiratie voor de feestdagen; etiquetteles van Janny van der Heijden, de mooiste serviezen op een rijtje, heerlijke wijnsuggesties, tips en nieuwtjes in foodnotes, een voorproefje van een feestelijk Frans kookboek en héél veel meer ...

Tip: Ook leuk als cadeau! Laat The big Christmas issue bezorgen bij je moeder, opa, bakker, buurvrouw of goede vriendin. Vul dan een ander verzendadres in.


Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: foodies 2016/12: Superdikke kersteditie

Beoordeling
Slecht
Onvoldoende
Gemiddeld
Goed
Zeer goed!