Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/11: De kracht van ambacht

foodies 2016/11: De kracht van ambacht
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Bak brood en gebakjes
  • Alles over craft & ambacht
  • Mmm... ovenschotels
  • Maak je eigen broodbeleg
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Doe het lekker zelf, staat er op de cover. Maar natuurlijk niet zonder de hulp van foodies! Houd het novembernummer paraat voor de beste ambachtelijke producten, de handigste keukentips en de lekkerste recepten en ga een heerlijke herfst tegemoet.

    Craft & ambacht

    Worstenmakers, drankstokers, imkers en molenaars, wij houden van lieden die houden van hun vak. Daarom koken we met de beste ambachtelijke producten. Worstenbroodjes van Baambrugs big, pompoenrisotto met gerookte boter en knapperige millefeuilles met peer, geitenkaas en honing uit de streek. En in een uitgebreide kookschool legt Foodieskok Willem stap-voor-stap uit hoe je een paté en croûte op tafel zet.

    Allround oven

    Gure dagen vragen om lekker warme gerechten uit de oven. Toe aan nieuwe inspiratie? Breid je ovenrepertoire uit met een smeuïge pompoenlasagne en riblappen met port en sjalotten. Of ga vega met een zoete-aardappelgratin en maïs-breekbroodjes met oregano: knapperig van buiten, fluweelzacht van binnen.

    En verder…

    ...de handen uit de mouwen! Leer hoe je het allerbeste zuurdesembrood bakt en de allermooiste gebakjes. Brood zoekt beleg! We geven 5 recepten voor je eigen broodbeleg, van notenpasta tot sandwichspread. Zoals altijd ook recepten voor doordeweeks en voor dagen waarop je wat minder lang in de keuken kunt staan.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2016/11: De kracht van ambacht

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!