Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/02

foodies 2 2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Het beste uit de winterkeuken
  • Winterse stoofpotten
  • Een ode aan de boon
  • Meer smaak met spek
  • Gebak met glanzend glazuur
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Zonder te overdrijven: deze maand biedt foodies je het allerbeste uit de warme, geurige winterkeuken. Van het fornuis komen pruttelende stoofpotten met konijnenboutjes, sukadelappen en karbonades, we koken met populaire peulvruchten, spek krijgt een hoofdrol en zoet gebak maak je af met een glanzende glazuurlaag.

    Stoven met een borrel

    Konijnenboutjes in cognac, kleine uitjes met port en tijm en in prosecco gestoofde zalm. Combineer je favoriete stoof met de juiste borrel en je serveert hemelse gerechten. Met bockbier stoof je sukade tot malse lappen en met parelhoen in sherry tover je een fenomenale spagetti op tafel. Laat je karbonade pruttelen in witbier of stoof anijschampignons in witte wijn: al deze opties zijn voor je gasten even fijn!

    Ode aan bonen en kool(tjes)

    Gespot op de markt: prachtige palmkool. Onbekend maakt zeker niet onbemind: maak zelf een winterse quiche of smaakvolle linguine met de mooie bladeren van deze winterse kool. Ook spruitkool staat in de spotlights. Vergeet je spruitjestrauma voorgoed met gewokte en gestoomde spruitjes, een stamppot met jalapeñopeper, en spruitjessalade met grapefruit en pecannoten. Dan de ode aan bonen: een bonenburger met pikante ketchup en een wittebonenlasagne. Unanieme bonentopper volgens de redactie: de chili beans met boterzacht gegaard rundvlees en chipotlepepers. Pas op dat je met de tortillachips en guacamole je vingers er niet bij op eet...

    En verder...

    …maken we spek! Langzaam gegaard, door een pasta carbonara of in een hartig taartje, spek maakt alles goed. Er zijn zoete en hartige puddings uit de Engelse keuken van miss Foodwise, Madame Paté deelt haar patégeheimen, we bakken de lekkerste koekjes, cake en taart met glinsterend glazuur, restaurant Radio Royaal deelt gerechten uit de restaurantkeuken, Nadia Zerouali kookt gerechten uit de Winterswijkse keuken (lekker!) en met de kookschool van foodieskok Willem maak je stap voor stap coleslaw van rodekool, ovenaardappels en een ouderwetse rijstevlaai...


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2016/02

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!

    Nog meer interessante producten: