Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2016/01: Hartje Winter

foodies 1 2016
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Nieuwe inspiratie in de keuken
  • Winterse taarten met anijs
  • Soep, ovenschotels en ander comfort food
  • Bijzondere recepten met citrus
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Hartje winter iets lekkers op tafel zetten, dat vergt soms iets meer creativiteit. Maar wie de seizoensproducten van de winter omarmt, haalt er de beste gerechten uit. Met de goede oude ui maak je heerlijke flammkuchen en een onovertroffen Franse uiensoep. Of gratineer een rode ui met saliekruim. Winterbieten maken we in met zoetzuur. Fantastisch op een roggebroodje met zalm en roomkaas.

    Friszure citrus

    >Ook volop verkrijgbaar in het nieuwe jaar: heerlijk friszuur citrusfruit voor de broodnodige wintervitaminen. Geef met citroen, mandarijn, maar ook kumquat en bergamot een lekker zuurtje aan je gerechten. Maak knapperige garnalenspiesjes met limoenmayo, een crème brûlée van bergamot, een citroen-kippensoep of combineer romige burrata met frisse sinaasappel en munt. Met deze bijzondere combi's is succes gegarandeerd!

    Gehaktdag

    Waar gehakt wordt, vallen ballen. Maar dat niet alleen! Dat je met gehakt meer kunt dan alleen ballen braden, bewijzen deze recepten. Van zelfgemaakte pork buns tot lahmacun en pittige noedels met kipgehakt. Maar ook de Italiaans-Amerikaanse fusionklassieker, spaghetti met meatballs, is onweerstaanbaar! En als echte foodie maal je je gehakt zelf. Hoe, dat lees je in foodnotes.

    En verder...

    halen we inspiratie uit het hoge noorden. Uit het boek The New Nordic Cuisine bak je kaneelbroodjes, aardappelwafels of een Deense droomcake. Meer uit de oven: heerlijke ovenschotels, dat is snel een maaltijd op tafel. Ook bakken we deze winter de lekkerste taarten, cakes en broodjes met anijs. Warm je op met de Arabische soepen van Nadia en neem een kijkje bij worstenmakerij Olijck. En zoals altijd snelle recepten en gemakkelijke maaltijden voor doordeweeks.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2016/01: Hartje Winter

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!

    Nog meer interessante producten: