Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/12: Superdikke Kersteditie

foodies kerst
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Meer dan 200 pagina's en 100 recepten!
  • De mooiste taarten voor de feestdagen
  • Arabisch, luxe, retro of witte kerst: de beste kerstmenu's
  • Maak zelf eetbare kerstboomversiering
  • stap-voor-stap partytoppers
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 8,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Het is feest in de keuken! Ook het hele jaar gewacht om je deze decembermaand heerlijk uit te sloven? Haal je hart op aan dit grote kerstnummer. Kook de mooiste wildgerechten met een klassieke saus of ga voor een eenvoudig maar uitgebreid diner met vrienden. En natuurlijk sluit je af met homemade zoetigheid.

    De beste kerstmenu's

    Krijg je een tafel vol vrienden en familie of houd je het klein? Foodies staat vol recepten voor een avondvullend programma. Kies voor een gezellig diner met een retro tintje: kreeftenchowder bijvoorbeeld, gevulde rollade en chocopudding toe. Pak uit met luxe diner: oesters met sherrygranita, blini's, tournedos en gin-tonic met hibiscus. Of ga voor exotische sferen met een Arabisch kerstmenu. En wil het niet sneeuwen dit jaar? Met het wittekerstmenu tover je de tafel om in een winterwonderland. De sneeuwwitte angelcake is oogverblindend en fantastisch lekker!

    Feestelijk bakken

    December, dé maand voor zoetekauwen. Taart als toetje, wie wil dat nou niet? De classy champagnetaart bijvoorbeeld. Serveer bij de koffie zelfgemaakte frambozen-rozeneclairs, niet voor niets een favoriet op de redactie. Nu alvast beginnen met bakken (en snoepen)? Versier de kerstboom met zelfgemaakte kransjes, makronen en pretzels. Die blijven vast niet lang hangen...

    En verder...

    Maak met witlof de lekkerste bijgerechten voor vis en wild. Snelle recepten, helemaal decemberproof: feestelijk en in een mum klaar. Verrassende kipgerechten uit Gouden kip, nu al hét kookboek van 2016. Kook met recepten uit restaurant De Gulle Waard, Vlaamse gastronomie van Achterhoekse bodem. Maak stap-voor-stap partytoppers zoals oliebollen, guacamole en vanille-ijs. Zet de tafel vol met hapjes of breng ze mee naar een American party en kijk mee bij Papabubble, waar we ambachtelijke kerstsnoepjes maken voor in de boom.

    Bestel hem nu!

    Bestel nu alvast The big Christmas issue van foodies en je hebt hem rond 20 november in huis. Ook leuk als (sinterklaas) cadeau! Abonnees van foodies krijgen deze editie uiteraard reeds thuisbezorgd.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/12: Superdikke Kersteditie

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!