Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/11: Koken met specerijen

foodies 11-2015
Schrijf een review

Snel overzicht

  • The Sunday roast: luie braadstukken
  • Koken met chocola, pompoen en specerijen
  • De beste English puddings
  • Alles over koffie & thee
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Sleep je boodschappen naar binnen, houd regen en wind buiten de deur en sluit jezelf lekker op in de keuken. Terwijl het braadstuk zachtjes gaart in de oven, sloof jij je uit op een onweerstaanbaar toetje. Met de recepten uit het novembernummer kan de herfst niet lang genoeg duren.

    The Sunday roast

    Of je nu kiest voor een roast beef, gebraden kip of geroosterde zeebaars, je keuken vult zich op een luie zondag met de heerlijke geuren van het langzaam garende vlees. Maar een ultiem herfstdiner is natuurlijk niet af zonder pompoen. Kies voor soep, salade, roosteren of vullen. In een avontuurlijke bui? Pak de vijzel erbij en maal je eigen specerijenmix. Indiase masala of Libanese za’atar, de lekkerste specerijen uit alle windstreken. Heerlijk over die zondagse lamsbout, cajun bij zwarte bonen met worst en masala in een curry met eieren en tomaat.

    Kookschool: chocolade

    Iemand een stukje chocoladefudge bij de koffie?” Na de kookschool van foodieskok Willem deel je je zelfgemaakte fudge met trots uit. Of je houd hem helemaal voor jezelf, dat kan natuurlijk ook. Ook stap voor stap uitgelegd: het romigste chocoladeijs en decoratieve chocokrullen.

    En verder...

    is het weer tijd voor lekker warme drank. Deze maand staat foodies bol van de koffie- en theeweetjes. Geef je weerstand een boost met vitamine D uit zalm. gemarineerd, gerookt, gegrild of gegaard in zuur. We proeven de lekkerste kazen van Hollandse bodem en halen van ver de beste recepten uit Zuid-Oost Turkije. Waan je in een Engelse tearoom met de fijnste English puddings, van bakewell-taart tot perencrumble met custard.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/11: Koken met specerijen

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!