Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/10: Heel foodies bakt

foodies 10-2015
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Bak zelf Hollandse koekjes
  • De hippe keuken van Valencia
  • Smaakmaker: mosterd
  • Zoet en hartig: recepten met noten
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Het bakseizoen is geopend! Met het begin van de herfst gaan ook onze ovens weer aan. De lekkerste taarten voor bij een kop hete thee of een zak homemade koekjes om je te vergezellen op een herfstwandeling. Voor wie liever nog even weg wil dromen bij de laatste zonnestralen: haal je hart op aan onvervalste Valenciaanse recepten.

    Hollandse taarten en koekjes

    Bak een koekje van eigen streek met regionale klassiekers. De onvervalste Weesper mop, Arnhemse meisjes en uit het Noorden Zwolse Blauwvingers en natuurlijk het Friese dumke. Genoeg te knabbelen in oktober. En heb je de appelboom kaalgeplukt? Gebruik de vruchten dan voor de ultieme appeltaart of maak zelf van die lekker dikke appelkoeken. Foodieskok Willem laat je stap-voor-stap zien hoe.

    Trends & food: Valencia

    Gebruik een zonnige najaarsdag goed! Verzink nog even in zomerse sferen met recepten uit de Spaanse stad Valencia. Met haar typische producten als sinaasappels, amandelen en zeevruchten tover je de tafel om in een Spaanse bodega. De pittige garnalen in kaneelolie en het zoete amandel-sinaasappelbrood zetten een herfstdag in vuur en vlam. En ook: de beste tips voor een culi-citytrip naar zonnig Valencia.

    En verder...

    Hartig of zoet, met noten kun je alle kanten op. We maken hazelnootpasta én -pesto, bakken pecan pie en krokante spinazieflapjes met notenkorst. Redacteur Janneke stookt eau-de-vie van de nieuwe fruitoogst. Maak zelf mosterd en gebruik hem als dé smaakmaker voor de herfst. Rechtstreeks uit Rome: pizza al taglio, zo bak je hem zelf. Nadia Zerouali deelt haar beste Siciliaanse recepten en zoals altijd vind je weer volop inspiratie voor doordeweeks en recepten die snel op tafel staan.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/10: Heel foodies bakt

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!

    Nog meer interessante producten: