Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/09: Chinezen 2.0

foodies 9: Chinezen 2.0
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Het nieuwe chinezen
  • Lekker Libanees van Nadia Zerouali
  • Take away food
  • Nazomeren met pruimenrecepten
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Sterrenchef Ron Blaauw opende deze zomer Gastrobar Oriental, waar je Chinese gerechten kunt bestellen zoals in de traditionele Chinese keukens. Het nieuwe chinezen is hot! Vergeet nummer 38 op de bestellijst van die net niet-Chinees, de beste Chinese gerechten maak je met de nieuwe uitgave van foodies gewoon lekker zelf. Kung pao kip, chow mein noedels of een hele pekingeend. Er is keus genoeg uit de echte Chinese keuken.

    Lekker Libanees van Nadia

    Deze maand wijdt Nadia Zerouali haar vaste rubriek aan een van haar favoriete culinaire bestemmingen: Libanon. Ze is gek op de Arabische keuken vol geweldige ingrediënten als granaatappelmelasse en oranjebloesemwater. Laat je met haar recepten inspireren voor een culinaire avond met een Arabisch tintje. Wij konden niet kiezen tussen de vegetarische tabouleh en de gegrilde aubergine met tahin, yoghurt en granaatappel. Of toch de kruidige muhammara met flabread... Ga voor je eigen favoriet!

    Take it away

    Genieten van lange nazomeravonden doe je net als wij vast liever in de buitenlucht dan aan de keukentafel. Daarom deze maand onze lekkerste gerechten om mee te nemen. Take away food, maar dan snel in eigen keuken gemaakt. Laat je gezin of vrienden watertanden van burrito's met kip en koriander, goedgevulde broodjes met makreel en spring rolls met een pittige dipsaus. Perfecte afsluiter is een van de zomerse pruimenrecepten. Verander je verse oogst in een oogwenk in een pruimensorbet, pruimenstrudel of pruimenbeignets voor een avond vol zoete zaligheid.

    En verder...

    foodies gaat twee keer op reis! We zetten de hipste culi-adressen van Noord-Ierland voor je op een rijtje en nemen je mee naar theeland Sri Lanka voor de productie van echte ceylonthee. Schrijver en foodie Ronald Giphart schrijft de nieuwe foodcolumn en je krijgt een voorproefje uit Hemelse Soepen. Foodiekok Willem legt je stap voor stap uit hoe je zelf dumplings maakt, er zijn snelle en doordeweekse recepten en last but not least: venkel staat in de spotlights. >


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/09: Chinezen 2.0

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!