Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/08: Lekker delen, schuif aan!

foodies 2015-8
Schrijf een review

Snel overzicht

  • De lekkerste gerechten om te delen
  • Zomerzoete tomaten
  • Tips voor de beste sushi
  • Marokkaanse recepten van Nadia Zerouali
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,95
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Augustus, onze favoriete maand voor een eetfeestje in de tuin. We maken de lekkerste hapjes om samen te delen. En stijgt de warmte je naar de bol? Doe je dan verkoeling op met de fijnste koude gerechten: leer de beste sushi maken met tips van de Japanse sushimeester, maak verrassende waterijsjes of een fancy salade met kreeft.

    Schuif maar aan!

    Want we hebben deze maand talloze zomerse gerechten om de hele tuintafel mee vol te zetten. Vrienden, familie, buren en kennissen; iedereen prikt een vorkje mee. Maak een pan goedgevulde vissoep met knoflook-breekbrood, kip met salsa verde en tomatensalade met biefreepjes. Of ga voor een Arabisch feestje met pittige harira, lamskoteletjes van de bbq en couscous met zomergroenten uit onze nieuwe rubriek Nadia's keuken: “De eerste in de reeks is natuurlijk de Marokkaanse keuken. Voor mij echt comfort food, maar ook een keuken die perfect geschikt is om met familie en vrienden van te genieten.” Vanaf nu elke maand Nadia's recepten in foodies.

    Zomerzoet

    Zoetigheid uit de natuur! Hollands fruit is in augustus op zijn best en dat vieren we met de lekkerste taartjes en toetjes. De citroencake met bramen en de verrassende combi van abrikoos met anijssiroop en hangop zijn wat ons betreft het hoogtepunt van de zomer. Maar er is meer onder de zon: zoete, dieprode tomaten. We maken er onder andere verse tomaten-sinaasappelsaus van voor bij gegrilde sardientjes en knapperige filotaartjes met gekonfijte rozemarijntomaat.

    En verder...

    Extra veel stap-voor-staprecepten: leer de lekkerste gegrilde kip, abrikozenchutney en gazpacho maken. We geven een voorproefje van Death by Burrito, het nieuw4ste kookboek vol Mexicaans streetfood. Redacteur Anne ging een dagje in de leer bij Japanse sushimeester Hiromichi Hosokawa en bracht de handigste sushi-tips mee. En zoals altijd weer snelle gerechten en makkelijke gerechten voor doordeweeks.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/08: Lekker delen, schuif aan!

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!