Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/07: Ja, ik gril!

foodies 7
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Het grote barbecuenummer
  • Uit de bonenstaak: peulvruchten
  • Seizoensfavoriet: kersentaartjes
  • Maak je eigen ricotta
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,45
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Buiten eten in optima forma, dat doe je met een avondje barbecuen! Of je nu een luxe apparaat in de tuin hebt staan of een geïmproviseerde vuurkorf met een rekje, grillen kan altijd. Steek de kolen vast aan en pak het julinummer erbij voor de lekkerste bbq-inspiratie.

    Ja, ik gril!

    Zo veel smaken, zo veel soorten barbecues. In het julinummer vind je voor elke griller wat wils. Ga aan de slag met gerechten geïnspireerd op je favo vakantieland: maak bistecca alle fiorentina of gegrilde inktvisjes met tomatensalsa. Het ruigere barbecuewerk laat je over aan de mannen van het boek Hete vuren. Een voorproefje inclusief recepten vind je alvast in deze foodies. Voor een classy gril-avond ben je in het restaurant van Vlaamse barbecuekampioen Peter De Clerqc aan het goede adres – redacteur Emil was niet weg te slaan bij de gegrilde kip en mosselen van de barbecue.

    Groene peulen & dieprode kersen

    Pluk de eerste vruchten van de zomer. Met lichtgroene, friszoete peulvruchten maak je de beste gerechten uit de moestuin. Probeer de tuinboontjes met roquefort op roggebrood of eet zachte, jonge boterbonen met couscous. Zoetekauwen halen hun sugarrush deze zomer uit de natuur. Dieprode, glimmende kersen belanden van de boom in de lekkerste zomertaartjes. De kersentulband met chocolade en knapperige kersenkoek met ricotta smaken het best onder de zon!

    En verder...

    hebben we zoals elke maand weer snelle gerechten die zó op de tuintafel staan. Maak de ideale finishing touch voor elke taart met een zachte ganache. Foodieskok Willem laat je zien hoe en geeft je meteen het recept voor onweerstaanbare wittechocolade-pistachebonbons. Ook uit eigen keuken: homemade ricotta. Gebruik hem in hartige én zoete recepten, zoals zachtromig ricottaijs. Ook nemen we een kijkje bij de kersenteler en hebben we de lekkerste recepten uit Puglia, het zuid-oosten van Italië, verzameld. En in foodnotes vind je de leukste uittips en lekkerste eettips voor de zomermaanden.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/07: Ja, ik gril!

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!