Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/06: We love summer

foodies
Schrijf een review

Snel overzicht

  • Super salads
  • Taarten en toetjes met aardbeien
  • Asperges
  • Fish food
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,45
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Wij houden van de zomer en dus vind je in deze foodies heerlijke zomerse gerechten om van te genieten aan de tuintafel. Frisse salades als venkelsalade met geroosterde perzik en manchego of koolrabisalade met avocado en sinaasappel. Ook vind je deze maand inspiratie voor een een tuinfeestje. Sjasliekspiesen of tapas van de gril: wat ons betreft kan de barbecue alvast aan.

    Wildplukken met Jonathan Karpathios

    Redacteur Janneke gaat op pad met groentekok Jonathan Karpathios. Ze verzamelt ingrediënten voor een zomerse salade. Niet alleen in zijn kas, maar juist ook in de wilde natuur. Zelfs hier, onder de aanvliegroute naar Schiphol, groeit heel veel eetbaars: brandnetels, vlierbloesem, weegbree of daslook. Janneke begint aarzelend met plukken maar heeft al snel de smaak te pakken: “Wat een kleuren! Bizar dat ik door deze ingrediënten het luxegevoel ervaar van een sterrenzaak, terwijl ik ze zo dichtbij zelf geoogst heb.”

    Elke dag vrijdag: 7 visrecepten

    Het is geen geheim: vis en citroen vormen een goed paar. Maar er zijn nog veel meer smaken die prachtig combineren met bijvoorbeeld mul, sliptong of zeebaars. De gegrilde mul smaakt heerlijk in een pittige zwartebonensaus en de gebakken zeebaars komt perfect tot zijn recht in combinatie met vijgen en gekonfijte ui. Met zeven heerlijke recepten is het elke dag vrijdag, iedere dag visdag.

    En verder...

    Laten we je proeven van dieprode aardbeien vers van het land. Leert foodieskok Willem je alles over de bereiding van panna cotta: varieer met de smaken vanille, koffie en sinaasappel. Somer Sivriolu en David Dale geven een inkijkje in de Turkse keuken. Met hun boek Anatolië laten ze ons proeven van een typisch Turkse eetdag een feest vol hapjes, drankjes en zoetigheden. Slakkenkweker Lennard ter Hall vertelt over de geheimen van de escargot. Marleen van Es kookt met het lekkers uit haar moestuin. En in de kookschool handige tips over hoe je asperges aanpakt.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/06: We love summer

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!