Skip to Store Area:

F&L shop abonnementen en magazines
F&L Magazine shop

U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

DE MOOISTE TIJDSCHRIFTEN

GRATIS VERZENDING VANAF €25

VEILIG BETALEN MET  iDeal, MisterCash, PayPal

VRAGEN? +31 (0)251 760122

foodies 2015/02: back to basics

foodies: back to basics
Schrijf een review

Snel overzicht

  • De beste klassiekers
  • Indonesische rijsttafel
  • Maak de ultieme gehaktbal
  • Eenvoudig en snel op tafel
  • Full description

    Beschikbaarheid: In voorraad

    € 5,45
    Artikelen toevoegen aan winkelwagen

    Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? In het februarinummer vind je de lekkerste klassiekers die allesbehalve ingewikkeld zijn. Ragù bijvoorbeeld met spek en kippenlevertjes, de lekkerste mosselen à la crème of een romige Franse riz au lait. Met zo'n klassieker op tafel ben je zeker van blije eters!

    Selamat makan!

    Versla de kou met een bezoekje aan de toko. Haal citroengras in huis voor een pittige rendang, pandanblad voor zoete pandanpannenkoekjes en frisse groenten voor je eigen sajoer en atjar. Met deze recepten maak je jouw Indonesische rijsttafel voortaan zelf, inclusief de ultieme satay met originele pindasaus.

    Broodje bal

    Nederlands favoriet: de goeie ouwe gehaktbal. Hoe maak je een perfect exemplaar? Foodieskok Willem legt het je uit. Maak een schandalig lekkere 'truckersbal' op een broodje met mosterdmayonaise of ga voor de meer sophisticated lamsgehaktballetjes met salie en tomaat. Op de Spaanse toer? De gehaktballetjes in amandel-saffraansaus zijn onweerstaanbaar en super voor op een tapasavondje.

    En verder...

    ...legt foodieskok Willem je stap-voor-stap uit hoe je de lekkerste kalfsbouillon trekt en wat je er allemaal mee kunt. Fijne bakrecepten om het laatste restje winter mee te tackelen en groenterecepten voor de nodige vitamines. Lees alles over het kweken van oesterzwammen (en hoe je dat thuis kunt doen), over het nieuwe boek van Jonathan Karpathios (mét recepten) en over de culinaire missie van Heel Holland bakt-jurylid Janny van der Heijden.


    Schrijf uw eigen review

    U plaatst een review over: foodies 2015/02: back to basics

    Beoordeling
    Slecht
    Onvoldoende
    Gemiddeld
    Goed
    Zeer goed!