Waar ben je naar op zoek?

Persberichten

Everon Jackson Hooi lanceert #ONE Magazine voor echte mannen

Nijmegen/ donderdag 23 juni 2016 – Vanaf morgen 24 juni ligt het mannen-magazine #ONE van GTST-ster Everon Jackson Hooi in de winkels. Hooi maakte het magazine samen met F&L Publishing Group uit Nijmegen. #ONE is een magazine voor echte mannen met spraakmakende interviews, spannende autotests en indrukwekkende reportages. Gemaakt voor mannen en door mannen. Met […]

Lees verder

Het dikste culinaire kerstnummer ooit!

Nijmegen, 18 november 2015 – foodies biedt een compleet magazine aan kerstinspiratie voor een geweldige kerst. Vogue kent het september issue, Quote komt met de Quote 500 en nu presenteert foodies vol trots The big Christmas Issue. Nog nooit eerder verscheen zo’n dik kerstnummer. Deze dubbeldikke (220 pagina’s!) editie met meer dan 100 recepten verschijnt […]

Lees verder

Succesvol culinair magazine Saveurs vanaf nu ook in Nederland

Nijmegen, 20 april – Voor wie meer ambitie heeft dan een gewoon biefstukje bakken is er vanaf nu het nieuwe magazine Saveurs. Het 116 pagina’s tellende magazine is bedoeld voor de echte culinaire fijnproever die houdt van een uitdaging in de keuken. Het in Frankrijk razend populaire blad onderscheidt zich van de bestaande culinaire magazines […]

Lees verder
Volledige weergave