Waar ben je naar op zoek?

Persberichten

Het dikste culinaire kerstnummer ooit!

Nijmegen, 18 november 2015 – foodies biedt een compleet magazine aan kerstinspiratie voor een geweldige kerst. Vogue kent het september issue, Quote komt met de Quote 500 en nu presenteert foodies vol trots The big Christmas Issue. Nog nooit eerder verscheen zo’n dik kerstnummer. Deze dubbeldikke (220 pagina’s!) editie met meer dan 100 recepten verschijnt […]

Lees verder

Succesvol culinair magazine Saveurs vanaf nu ook in Nederland

Nijmegen, 20 april – Voor wie meer ambitie heeft dan een gewoon biefstukje bakken is er vanaf nu het nieuwe magazine Saveurs. Het 116 pagina’s tellende magazine is bedoeld voor de echte culinaire fijnproever die houdt van een uitdaging in de keuken. Het in Frankrijk razend populaire blad onderscheidt zich van de bestaande culinaire magazines […]

Lees verder

Tante Rikie lanceert Zwarte Cross-glossy Harder!

Nijmegen, 7 mei 2015 – Op 22 mei ligt de eerste landelijke glossy in de winkel die is gebaseerd op een groot Nederlands festival, Zwarte Cross. De festivaldirectrice van Zwarte Cross Tante Rikie presenteert het nieuwe magazine: Harder! Dit magazine komt tot stand in samenwerking met F&L Publishing Group en is vanaf 22 mei voor […]

Lees verder
Volledige weergave